ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

Σεμινάρια, εργαστήρια και εξ αποστάσεως μαθήματα αγγλικής νομικής ορολογίας

Online μαθήματα αγγλικής νομικής ορολογίας και προετοιμασία για τις εξετάσεις TOLES

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ GREEK LAW IN ENGLISH

Ιανουάριος - Ιούνιος 2020


Έναρξη 3/2/2020 


Έναρξη 27/1/2020 


Έναρξη 27/1/2020 


Έναρξη 16/12/2019 και 17/2/2020Τα σεμινάρια αγγλικής νομικής ορολογίας & νομικής μετάφρασης (el-en) Greek Law in English περιλαμβάνουν εξ αποστάσεως και διά ζώσης σεμινάρια και εργαστήρια αγγλικής νομικής ορολογίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο στόχος αυτών των προγραμμάτων είναι να διευρύνετε τους ορίζοντες της επαγγελματικής σας εξέλιξης με τη σωστή χρήση της αγγλικής νομικής ορολογίας και της ορολογίας που χρησιμοποιείται στην επικοινωνία των δικηγόρων με ξένους πελάτες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

 

Με πάνω από 15 έτη εμπειρίας στο χώρο της αγγλικής νομικής ορολογίας και μετάφρασης, καλύπτουμε ένα πλήρες φάσμα γνωστικών πεδίων.

 

Τα προγράμματα αγγλικής νομικής ορολογίας περιλαμβάνουν θεωρία, δικόγραφα, δικαστικές αποφάσεις, γλωσσάρια, ασκήσεις, επικοινωνία δικηγόρου με πελάτη και κατανόηση νομικών εννοιών του αγγλικού δικαίου σε σχέση με το ελληνικό δίκαιο.

 

Εκτός από τα σεμινάρια με φυσική παρουσία χρησιμοποιούμε και ένα πλήρως εξοπλισμένο εικονικό διαδικτυακό φροντιστήριο με παράδοση θεωρίας, ασκήσεις, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και διαρκή ηλεκτρονική υποστήριξη.