ΑΓΓΛΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ


Eγγραφές για τα εξ αποστάσεως μαθήματα αγγλικής νομικής ορολογίας και μαθήματα Toles καθώς και online σεμινάρια και εργαστήρια αγγλικής νομικής ορολογίας γίνονται στο online φροντιστήριό μας Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - Greek Law in English.

Μαθήματα, σεμινάρια και εργαστήρια online Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - εγγραφείτε στο online φροντιστήριό μας για διαδικτυακά μαθήματα, σεμινάρια και εργαστήρια Αγγλικής Νομικής Ορολογίας. Επιλέξτε ατομικά ή ομαδικά μαθήματα  και διευρύνετε τους ορίζοντες της επαγγελματικής σας εξέλιξης κάνοντας σωστή χρήση της αγγλικής νομικής ορολογίας και εμπορικής επικοινωνίας με ξένους πελάτες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. 

 

Με 20 έτη εμπειρίας στο χώρο της αγγλικής νομικής ορολογίας, καλύπτουμε ένα πλήρες φάσμα γνωστικών πεδίων.

Τα μαθήματα αγγλικής νομικής ορολογίας περιλαμβάνουν νομική θεωρία, τα σχετικά έγγραφα που υποβάλλονται σε δικαστήρια και υπηρεσίες, επικοινωνία δικηγόρου με πελάτη και κατανόηση νομικών εννοιών του αγγλικού δικαίου σε σχέση με το ελληνικό δίκαιο.

 

Επιλέξτε μαθήματα και σεμινάρια αστικού δικαίου (γενικές αρχές, ενοχικό, εμπράγματο, οικογενειακό, κληρονομικό με υποδείγματα και δικαστικές αποφάσεις), εμπορικού δικαίου και δικαίου εταιρειών (καταστατικά, πληρεξούσια, πρακτικά συνελεύσεων, οικονομικές καταστάσεις), δικαίου ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ποινικού δικαίου (θεωρία ποινικού δικαίου, δικόγραφα, ποινική δικονομία, δικαστικές αποφάσεις), δικαίου ασφάλισης, διοικητικού δικαίου.

 

Η αποτελεσματική και γρήγορη εκμάθηση της αγγλικής νομικής ορολογία έχει μέθοδο.

Χρησιμοποιούμε ένα πλήρως εξοπλισμένο εικονικό διαδικτυακό φροντιστήριο, το Greek Law in English, για τα ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα, με παράδοση θεωρίας, ασκήσεις και τεστ, βιβλιοθήκη και διαρκή υποστήριξη μέσω live chat. Στο online φροντιστήριό μας θα βρείτε και μια σειρά από δωρεάν μαθήματα και κουίζ και μπορείτε να αξιολογήσετε τις γνώσεις σας συμμετέχοντας στη δωρεάν αξιολόγηση που σας προσφέρουμε.

 

Εκμεταλλευτείτε τις ανταγωνιστικές τιμές μας και εγγραφείτε στα online μαθήματα για κάθε κλάδο δικαίου.

 

Σχολή μας Glielegal ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των δικηγόρων και όσων εργάζονται σε δικηγορικά γραφεία καθώς και μεταφραστών για εκμάθηση της αγγλικής νομικής ορολογίας σε συνεργασία με την Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΚΩΔΙΚΑΣ του Ομίλου Επιχειρήσεων ΚΩΔΙΚΑΣ, έχοντας πρόσβαση σε χιλιάδες υποδείγματα δικογράφων στα ελληνικά.

Μαθήματα Online

Μαθήματα Online Αγγλικής νομικής ορολογίας, όλη η μεθοδολογία βήμα βήμα, για κάθε προχωρημένο ή αρχάριο.

Σεμινάρια online

Σεμινάρια online Αγγλικής Νομικής Ορολογίας, ομαδικά ή και ατομικά. Μοναδικές τιμές, και αποτελεσματικότητα.