ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TOLES ADVANCED ONLINE

T O L E S

THE WORLD'S LEADING LEGAL ENGLISH EXAM


Η σχολή Greek Law in English σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES εξ αποστάσεως και με διά ζώσης εντατικά σεμινάρια και να δώσετε εξετάσεις στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.


σχετικά με το TOLES Advanced

Επίπεδο πιστοποίησης TOLES

Η εξέταση TOLES Advanced είναι το τρίτο από τα τρία επίπεδα των εξετάσεων για την πιστοποίηση TOLES.

 

Αντικείμενο της εξέτασης TOLES Advanced

Εξετάζεται η χρήση λεξιλογίου και γραμματικής με ακρίβεια, οι ιδιωματικές εκφράσεις και η ορθή χρήση των προθέσεων. Περιλαμβάνει εξέταση στη σύνταξη κειμένων.

 

Απαιτούμενες γνώσεις

Απαιτείται προχωρημένο επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την εξέταση TOLES Advanced. 

 

Διάρκεια εξέτασης

120 λεπτά

 

Ανώτατη βαθμολογία

500

 

Πιστοποίηση

TOLES Advanced

 

Δείτε δείγμα της εξέτασης εδώ. 

 διάγραμμα ύλης

 Οι βασικές θεματικές ενότητες της εξεταστέας ύλης είναι οι ακόλουθες:

 • the legal profession
 • the language of banking
 • commercial deals
 • financial documents
 • the language of contract law
 • the language of employment law
 • the language of tort
 • understanding contracts
 • the language of business law
 • the language of company law
 • company documents
 • commercial deals and contracts
 • financial documents
 • modern letter writing

 παροχές

Η μελέτη της εξεταστέας ύλης πλαισιώνεται από ασκήσεις, σημειώσεις, πρακτικούς οδηγούς και γλωσσάρια ώστε να επιτυγχάνεται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο η εκμάθηση και η αφομοίωση της εξεταστέας ύλης.

 

Τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως με τη χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας - εικονικού φροντιστηρίου που περιλαμβάνει όλη την εξεταστέα ύληχρήσιμους συνδέσμουςπλήθος ασκήσεων και πρόσβαση στην online βιβλιοθήκη μας.

 

 διάρκεια προετοιμασίας

Η διάρκεια της προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES εξαρτάται από το ρυθμό μελέτης του κάθε συμμετέχοντα και τον επιδιωκόμενο βαθμό εμβάθυνσης στην εξεταστέα ύλη.

 

Πέραν αυτού, το σεμινάριο γίνεται με φυσική παρουσία στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη και διαρκεί 20 ώρες.ημερομηνίες μαθημάτων

Οι ημερομηνίες των μαθημάτων του προγράμματος προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES Foundation καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης καθώς τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως ώστε να δίνεται η δυνατότητα καλύτερης αξιοποίησης του διαθέσιμου χρόνου του συμμετέχοντα.

 

Οι ημερομηνίες του σεμιναρίου με φυσική παρουσία καθορίζονται κατόπιν συμπληρώσεως του ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού ενδιαφερομένων.τρόποι παρακολούθησης

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις TOLES Foundation γίνεται εξ αποστάσεως με χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας - εικονικού φροντιστηρίου που περιλαμβάνει όλη την εξεταστέα ύληχρήσιμους συνδέσμουςπλήθος ασκήσεων και πρόσβαση στην online βιβλιοθήκη μας.

 

Μετά την προετοιμασία ακολουθεί εντατικό σεμινάριο με φυσική παρουσία στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη και η διαδικασία ολοκληρώνεται με τις εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης TOLES. 

 

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο με φυσική παρουσία επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

Εναλλακτικά, η προετοιμασία μπορεί να γίνει με ατομικά μαθήματα εξ αποστάσεως.εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εάν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES Advanced συμπληρώσετε τη σχετική Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Κατόπιν θα σας στείλουμε δωρεάν ένα τεστ αξιολόγησης, το οποίο αφού το συμπληρώσετε μπορείτε να το υποβάλετε ηλεκτρονικά για να λάβετε τη σχετική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

 επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Viber στο 690 86 86 959 ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.