ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TOLES FOUNDATION ONLINE

T O L E S

THE WORLD'S LEADING LEGAL ENGLISH EXAM

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

WEBINAR: 24/8/2020 - 27/09/2020 & 1-15/11 (εξ αποστάσεως)

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: 19/11/2020 - Αθήνα (απαιτείται φυσική παρουσία)

 

Με τη συμπλήρωση της Φόρμας Προεγγραφής εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για το πρόγραμμα που επιλέγετε χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωση καταβολής διδάκτρων ή μέρους αυτών. Η πραγματοποίηση των προγραμμάτων εξαρτάται από τη συμπλήρωση του ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού συμμετεχόντων ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε εγγραφή κατόπιν ειδοποίησης ότι θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. 

Με την προεγγραφή/εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου μας που είναι διαθέσιμη εδώ.


Η σχολή Greek Law in English σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES εξ αποστάσεως και με διά ζώσης εντατικά σεμινάρια και να δώσετε εξετάσεις στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.


σχετικά με το TOLES Foundation

Επίπεδο πιστοποίησης TOLES

Η εξέταση TOLES Foundation είναι το πρώτο από τα τρία επίπεδα των εξετάσεων για την πιστοποίηση TOLES.

 

Αντικείμενο της εξέτασης TOLES Foundation

Εξετάζεται η ικανότητα ανάγνωσης, κατανόησης και γραφής νομικών κειμένων με απόλυτη ακρίβεια εστιάζοντας στη νομική ορολογία και τη γραμματική

 

Απαιτούμενες γνώσεις

Απαιτείται βασικό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την εξέταση TOLES Foundation.

 

Διάρκεια εξέτασης

90 λεπτά

 

Ανώτατη βαθμολογία

100

 

Πιστοποίηση

TOLES Foundation

 

Κόστος Προετοιμασίας - περιλαμβάνεται ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται εξέταστρα και βιβλίο, περιλαμβάνει υλικό προετοιμασίας (ασκήσεις, ορολογία, τεστ προετοιμασίας)

220€

 

Δείτε δείγμα της εξέτασης εδώ.διάγραμμα ύλης

 Οι βασικές θεματικές ενότητες της εξεταστέας ύλης είναι οι ακόλουθες:

 • the legal profession
 • the language of banking
 • commercial deals
 • financial documents
 • the language of contract law
 • the language of employment law
 • the language of tort
 • understanding contracts
 • the language of business law
 • the language of company law
 • company documents
 • commercial deals and contracts
 • financial documents
 • modern letter writing

 παροχές

Η μελέτη της εξεταστέας ύλης πλαισιώνεται από ασκήσεις, σημειώσεις, πρακτικούς οδηγούς και γλωσσάρια ώστε να επιτυγχάνεται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο η εκμάθηση και η αφομοίωση της εξεταστέας ύλης.

 

Η εξ αποστάσεως προετοιμασία για τις εξετάσεις TOLES γίνεται με τη χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας - εικονικού φροντιστηρίου που περιλαμβάνει όλη την εξεταστέα ύληχρήσιμους συνδέσμουςπλήθος ασκήσεων και πρόσβαση στην online βιβλιοθήκη μας. διάρκεια προετοιμασίας

Η διάρκεια της προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES Foundation είναι 20 ώρες.

 

Τα σεμινάρια γίνονται εξ αποστάσεως (webinars) ή και με φυσική παρουσία στην Αθήνα.ημερομηνίες μαθημάτων

Οι ημερομηνίες των μαθημάτων του προγράμματος προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES Foundation καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης καθώς τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως ώστε να δίνεται η δυνατότητα καλύτερης αξιοποίησης του διαθέσιμου χρόνου των συμμετεχόντων.

 τρόποι παρακολούθησης

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις TOLES Foundation γίνεται εξ αποστάσεως με χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας - εικονικού φροντιστηρίου που περιλαμβάνει όλη την εξεταστέα ύλη, χρήσιμους συνδέσμους, πλήθος ασκήσεων και πρόσβαση στην online βιβλιοθήκη μας.

 

Μετά την προετοιμασία ακολουθεί εντατικό σεμινάριο με φυσική παρουσία στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και η διαδικασία ολοκληρώνεται με τις εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης TOLES. 

 

Τα μαθήματα γίνονται και εξ αποστάσεως σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία. 

 εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES Foundation συμπληρώσετε τη σχετική Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Κατόπιν θα σας στείλουμε δωρεάν ένα τεστ αξιολόγησης, το οποίο αφού το συμπληρώσετε μπορείτε να το υποβάλετε ηλεκτρονικά για να λάβετε τη σχετική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

 επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Viber στο 690 86 86 959 ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.