ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TOLES HIGHER ONLINE

T O L E S

THE WORLD'S LEADING LEGAL ENGLISH EXAM

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - WEBINAR:

24/8/2020 - 15/11/2020 (εξ αποστάσεως) - ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ TOLES FOUNDATION [360€]

28/09/2020 - 15/11/2020 (εξ αποστάσεως) ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ TOLES FOUNDATION [220€]

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: 19/11/2020 - Αθήνα (απαιτείται φυσική παρουσία)

 

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου μας που είναι διαθέσιμη εδώ.


Η σχολή Greek Law in English σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES εξ αποστάσεως και με διά ζώσης εντατικά σεμινάρια και να δώσετε εξετάσεις στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.


σχετικά με το TOLES Higher

Επίπεδο πιστοποίησης TOLES

Η εξέταση TOLES Higher είναι το δεύτερο από τα τρία επίπεδα των εξετάσεων για την πιστοποίηση TOLES.

 

Αντικείμενο της εξέτασης TOLES Foundation

Εξετάζεται η ικανότητα χρήσης της νομικής ορολογίας που περιλαμβάνεται στο επίπεδο TOLES Foundation με ακρίβεια και ορθό τρόπο με έμφαση στις ιδιωματικές εκφράσεις και τη χρήση των προθέσεων. Περιλαμβάνει εξέταση στην κατανόηση προφορικού λόγου (listening).

 

Απαιτούμενες γνώσεις

Απαιτείται βασικό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την εξέταση TOLES Higher.

 

Διάρκεια εξέτασης

135 λεπτά (90 λεπτά γραπτή εξέταση και 30-45 λεπτά κατανόηση προφορικού λόγου (listening).

 

Ανώτατη βαθμολογία

100

 

Πιστοποίηση

TOLES Higher

 

Κόστος Προετοιμασίας - περιλαμβάνεται ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται εξέταστρα και βιβλίο, περιλαμβάνει υλικό προετοιμασίας (ασκήσεις, ορολογία, τεστ προετοιμασίας)

360€ για προετοιμασία 40 ωρών (μη κάτοχοι TOLES Foundation)

220€ για προετοιμασία 20 ωρών (κάτοχοι TOLES Foundation)

 

  

Δείτε δείγμα της εξέτασης εδώ.διάγραμμα ύλης

 Οι βασικές θεματικές ενότητες της εξεταστέας ύλης είναι οι ακόλουθες:

 • the legal profession
 • the language of banking
 • commercial deals
 • financial documents
 • the language of contract law
 • the language of employment law
 • the language of tort
 • understanding contracts
 • the language of business law
 • the language of company law
 • company documents
 • commercial deals and contracts
 • financial documents
 • modern letter writing

 παροχές

Η μελέτη της εξεταστέας ύλης πλαισιώνεται από ασκήσεις, σημειώσεις, πρακτικούς οδηγούς και γλωσσάρια ώστε να επιτυγχάνεται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο η εκμάθηση και η αφομοίωση της εξεταστέας ύλης.

 

Τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως με τη χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας - εικονικού φροντιστηρίου που περιλαμβάνει όλη την εξεταστέα ύληχρήσιμους συνδέσμουςπλήθος ασκήσεων και πρόσβαση στην online βιβλιοθήκη μας.

 

 διάρκεια προετοιμασίας

Η διάρκεια της προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES εξαρτάται από το ρυθμό μελέτης του κάθε συμμετέχοντα και τον επιδιωκόμενο βαθμό εμβάθυνσης στην εξεταστέα ύλη.

 

Πέραν αυτού, το σεμινάριο γίνεται εξ αποστάσεως ή και με φυσική παρουσία στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και διαρκεί 20 ώρες (για κατόχους TOLES Foundation) ή 40 ώρες (για μη κατόχους TOLES Foundation).ημερομηνίες μαθημάτων

Οι ημερομηνίες των μαθημάτων του προγράμματος προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES Foundation καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης καθώς τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως ώστε να δίνεται η δυνατότητα καλύτερης αξιοποίησης του διαθέσιμου χρόνου των συμμετεχόντων.τρόποι παρακολούθησης

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις TOLES Foundation γίνεται εξ αποστάσεως με χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας - εικονικού φροντιστηρίου που περιλαμβάνει όλη την εξεταστέα ύληχρήσιμους συνδέσμουςπλήθος ασκήσεων και πρόσβαση στην online βιβλιοθήκη μας.

 

Μετά την προετοιμασία ακολουθεί εντατικό σεμινάριο με φυσική παρουσία στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη και η διαδικασία ολοκληρώνεται με τις εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης TOLES. 

 

Τα μαθήματα γίνονται και εξ αποστάσεως σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία.εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOLES Higher συμπληρώσετε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Κατόπιν θα σας στείλουμε δωρεάν ένα τεστ αξιολόγησης, το οποίο αφού το συμπληρώσετε μπορείτε να το υποβάλετε ηλεκτρονικά για να λάβετε τη σχετική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

 επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Viber στο 690 86 86 959 ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.