Τα προγράμματα Greek Law in English ξεκίνησαν το 2018 από τη δικηγόρο Αθηνών Ίλια Γαβριώτου.

Η Ίλια είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου LLM από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας (Australian National University, ANU). Είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Κέντρου Εμπορικών Διαφορών της Αυστραλίας (Australian Commercial Disputes Centre, ACDC).

Με εκτενή και πολύχρονη εμπειρία στη μετάφραση σύνθετων και πολύπλοκων νομικών εγγράφων από τα ελληνικά στα αγγλικά και εξαιρετική γνώση της ελληνικής μεταφραστικής αγοράς, εξειδικεύεται στην αγγλική ορολογία του αστικού και εμπορικού δικαίου κυρίως λόγω της έρευνάς της ως διδακτορικής φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (University of Western Australia, UWA).

 

Από το 2012 διατηρεί το blog "Greek Law in English", το οποίο περιλαμβάνει γλωσσάρια με χιλιάδες όρους μεταφρασμένους από ελληνικά στα αγγλικά και το οποίο εμπλουτίζει και ενημερώνει συστηματικά.

Αποφάσισε να ξεκινήσει τα προγράμματα Greek Law in English για να προσφέρει σε δικηγόρους και μεταφραστές τη γνώση και τα απαραίτητα εφόδια για να βελτιώσουν τις μεταφραστικές τους δεξιότητες μέσω καινοτόμων και ευέλικτων διαδικτυακών μαθημάτων και σεμιναρίων.

Το κέντρο εκμάθησης αγγλικής νομικής ορολογίας Αγγλική Νομική Ορολογία - Greek Law in English είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο σε ολόκληρη την Ελλάδα για την προετοιμασία και τη συμμετοχή στις εξετάσεις TOLES [http://www.toleslegal.com/find-examination-centre/greece/].

Show me In English