Η δικηγόρος Ίλια Γαβριώτου & η ομάδα μας σας καλωσορίζει


Το Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - Greek Law in English ιδρύθηκε το 2018 από τη δικηγόρο Αθηνών Ίλια Γαβριώτου.

Η Ίλια είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου LLM από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας (Australian National University, ANU). Είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Κέντρου Εμπορικών Διαφορών της Αυστραλίας (Australian Commercial Disputes Centre, ACDC).

Με εκτενή και πολύχρονη εμπειρία στη μετάφραση σύνθετων και πολύπλοκων νομικών εγγράφων από τα ελληνικά στα αγγλικά και εξαιρετική γνώση της ελληνικής μεταφραστικής αγοράς, εξειδικεύεται στην αγγλική ορολογία του αστικού και εμπορικού δικαίου κυρίως λόγω της έρευνάς της ως διδακτορικής φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (University of Western Australia, UWA).

 

Αποφάσισε να ιδρύσει το Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - Greek Law in English για να προσφέρει σε δικηγόρους και μεταφραστές τη γνώση και τα απαραίτητα εργαλεία για να βελτιώσουν τις μεταφραστικές τους δεξιότητες μέσω καινοτόμων και ευέλικτων διαδικτυακών μαθημάτων και σεμιναρίων.

Το Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - Greek Law in English είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της εξέτασης TOLES [http://www.toleslegal.com/find-examination-centre/greece/].

Show me In English