Ποιοι Είμαστε


Η δικηγόρος Ίλια Γαβριώτου & η ομάδα μας σας καλωσορίζειΤο Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - Greek Law in English ιδρύθηκε το 2018 από τη δικηγόρο Αθηνών Ίλια Γαβριώτου.

Η Ίλια είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και του Εθνικού Αυστραλιανού Πανεπιστημίου (LLM). Έχει εργαστεί ως δικηγόρος Αθηνών καθώς και ως ασκούμενη σε δικηγορική εταιρεία στην Αυστραλία. Είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Κέντρου Εμπορικών Διαφορών της Αυστραλίας (Australian Commercial Disputes Centre).

Έχει εκτενή εμπειρία στη μετάφραση σύνθετων και πολύπλοκων νομικών εγγράφων από τα ελληνικά στα αγγλικά και εξαιρετική γνώση της ελληνικής μεταφραστικής αγοράς με ιδιαίτερη έμφαση στη μετάφραση συμβάσεων στα αγγλικά, στην οποία εξειδικεύεται κυρίως λόγω της έρευνάς της ως διδακτορικής φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (University of Western Australia).

Αποφάσισε να ιδρύσει το Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - Greek Law in English για να προσφέρει σε δικηγόρους και μεταφραστές τη γνώση και τα απαραίτητα εργαλεία για να βελτιώσουν τις μεταφραστικές τους δεξιότητες μέσω καινοτόμων και ευέλικτων διαδικτυακών μαθημάτων και σεμιναρίων.

Το Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - Greek Law in English είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της εξέτασης TOLES [http://www.toleslegal.com/find-examination-centre/greece/].

Show me In EnglishΑγγλική Νομική Ορολογία

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.


Η Online Σχολή μας

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.


Οι Συνεργάτες μας

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.